Peste 100 de militari din Vrancea participă la un amplu exercițiu desfășurat în Germania

0
455

Peste 100 de militari din Vrancea, mai exact de la Batalionul 280 Infanterie Mecanizată „Căpitan Valter Mărăcineanu”, din cadrul Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată „Unire Principatelor” Focșani vor participa în perioada imediat următoare la un amplu exercițiu militar ce se va desfășura în Germania. La exercițiu sunt așteptați circa 4000 de militari din mai multe țări. Tehnica din dotarea Batalionului a fost trimisă deja cu trenul spre locul în care se va desfășura exercițiul multinational.

„În perioada 31.03-28.04 2016, 110 militari din cadrul Batalionului 280 Infanterie Mecanizată «Căpitan Valter Mărăcineanu», însoțiți de tehnică blindată de conducere, evacuare, comunicații și logistică, vor participa la Exercițiul Multinațional «Saber Junction 16», ce se va desfășura în Germania. Exercițiul Multinațional «Saber Junction 16» este planificat și condus de USAREUR (Comandamentul Forțelor Terestre ale Statelor Unite ale Americii din Europa), la Centrul de Instruire JMRC Hobenfels Germania, la care vor participa aprroximativ 4.000 de militari din SUA, România, Belgia, Bulgaria, Marea Britanie, Lituania, Macedonia, Armenia, Ungaria, Serbia, Letonia, Italia”, au transmis oficialii Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.