Peste 200 de jandarmi, la datorie în pragul Anului Nou

0
95

În perioada 29 decembrie – 02 ianuarie, peste 200 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Vrancea se vor afla la datoria pentru a asigura un climat de ordine şi siguranţă publică, pe raza judeţului, dar şi în zona staţiunilor montane Soveja şi Lepşa unde se aşteaptă un număr mare de turişti, pentru petrecerea mini-vacanţei de Anul Nou.

“Pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță la manifestările tradiționale desfășurate la trecerea dintre ani, vom desfășura misiuni de asigurare a ordinii publice în mun. Focșani și orașul Panciu. Deasemenea vom fi prezenti și în localitatea Păunești pentru asigurarea măsurilor de ordine cu ocazia manifestării cultural artistice ce urmează a se desfășura pe 31.12.2018. Pentru ca activităţile programate de către organizatori să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, efectivele Jandarmeriei Vrâncene, vor fi prezente în mijlocul cetăţenilor 24 de ore din 24, prin misiunile executate urmărindu-se soluţionarea în mod operativ a sesizărilor primite”, au transmis reprezentanții IJJ Vrancea.

Totodată, în această perioadă Jandarmeria Montană și-a suplimentat efectivele și a intensificat măsurile de ordine publică, aproximativ 20 de jandarmi fiind pregătiţi să acționeze, zilnic, la Soveja şi Lepşa, pentru asigurarea unui climat de siguranță în locațiile turistice, pe traseele montane sau să intervină în situaţii de urgenţă, pentru salvarea persoanelor aflate în dificultate.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.