Peste 3.000 de elevi din Vrancea înscriși la examenul de Evaluare Națională care va începe luni, ora 9.00, cu Limba și literatura română!

0
108

Începând de luni, elevii claselor a VIII-a vor intra în „focurile” examenului de Evaluare Națională.  Cele două probe vor fi susținute luni, 15 iunie, la Limba și literatura română și miercuri, pe 17 iunie, la matematică, între orele 9.00 – 11.00. Inspectoratul Școlar Vrancea (ISJ) anunță că elevii vor trebuie să intre în sălile de clasă nu mai târziu de 8.30 și să aibă asupra lor buletinul. Potrivit ISJ, la examenul de Evaluare Națională vor participa 3004 candidați ce vor susține cele două examene în 89 de centre special amenajate, colegiile tehnice „Gh.Asachi” și „Ion Mincu” fiind organizate ca centre zonale de evaluare a lucrărilor. „Pentru buna desfășurare a examenului de Evaluare Națională, Inspectoratul Școlar Județean Vrancea monitorizează existența logisticii necesare susținerii celor două probe și asigurea condițiilor igienico-sanitare prevăzute de Ordinul comun Ministerului Educației și Ministerului Sănătății. Asigurăm elevii, părinții, și cadrele didactice implicate că Inspectoratul Școlar Județean Vrancea depune toate eforturile pentru buna organizare și desfășurare a examenului de Evaluare Națională, astfel încât să preîntâmpinăm evenimente neplăcute, de natură să pericliteze siguranța și sănătatea elevilor și a cadrelor didactice”, se arată într-un comunicat al ISJ Vrancea.

 

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.