Peste 400 de cadre didactice, în febra examenelor. Miercuri se susține TITULARIZAREA

0
196

impartire-posturi-titularizare-4

413 cadre didactice vor susține, miercuri, examenul de Titularizare.

La nivelul județului Vrancea sunt doar 44 de catedre titularizabile astfel că e concurență mare pe catedre. Bătaia cea mai mare este pe posturile de educatoare, apoi pe catedrele pentru învățătoare, concurență fiind și la literatura română, educație fizică și sport și engleză.

Proba scrisă a examenului de titularizare va avea loc la Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” şi la Şcoala Gimnazială „Anghel Saligny” Focşani. Intrarea în clase a candidaţilor este posibilă între orele 8.00 – 9.00, iar timpul alocat desfăşurării probei este de patru ore, în intervalul 10.00 – 14.00. Pe 20 iulie vor fi afişate rezultatele. Candidaţii vor avea la dispoziţie două zile pentru depunerea contestaţiilor, respectiv pe 20 şi 21 iulie, pe 24 iulie urmând a fi afişate rezultatele finale.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.