Peste 50 de șoferi au rămas fără permis sau certificat de înmatriculare după o acțiune a polițiștilor rutieri din Vrancea

0
1029

Prevenirea accidentelor rutiere provocate de viteza excesivă și indisciplina pietonilor s-au aflat pe agenda polițiștilor rutieri din Vrancea la sfârșitul săptămânii trecute. În urma unor acțiuni de control desfășurate pe drumurile din județul nostru, oamenii legii au aplicat nu mai puțin de 322 de sancțiuni contravenționale în doar două zile, 4 – 5 decembrie, cele mai multe (168) pentru depășirea limitei legale de viteză. Polițiștii rutieri din Vrancea au lăsat pietoni 54 de șoferi după au reținut 43 de permise pentru depășirea vitezei legale și 13 certificate de înmatriculare pentru lipsa ITP-ului. „Au fost utilizate atât echipamentele video de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, instalate pe autospeciale și aparatele portabile, model TruCAM, pentru depistarea șoferilor care depășesc viteza legală, cât și aparate etilotest și drugtest, pentru depistarea și sancționarea celor aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive”, se arată într-un comunical al IPJ Vrancea.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.