Peste 600 de elevi din Vrancea, participă duminică la Olimpiada Judeţeană de lectură  

0
172

 

Peste 600 de elevi din Vrancea participă duminică, 29 ianuarie, la etapa judeţeană a Olimpiadei de lectură – Lectura ca abilitate de viaţă. La concursul şcolar vor lua parte doar elevii din clasele V-XII.

“Această competiţie valorifică experienţa de lectură a elevilor. Obiectivul fundamental este centrat pe încurajarea abordării de către elevi a lecturii ca abilitate de viaţă, prin intermediul unei diversităţi de tipuri de texte. Concurenţii trebuie să demonstreze competenţe de înţelegere a textelor propuse, capacitate de a reflecta asupra acestora şi de a formula interpretări personale. Olimpiada de lectură atrage în fiecare an un număr foarte mare de elevi, demonstrând disponibilitatea acestora pentru o competiţie inedită, care valorifică modul în care lectura contribuie la dezvoltarea personală a tinerilor”, precizează oficialii din IŞJ Vrancea.

Olimpiada de lectură va avea loc la Şcoala generală nr. 3 şi la Colegiul Economic Mihail Kogălniceanu, intrarea în clase putând a se face între 9.0 şi 9.30

Rezultatele finale ale concursului vor fi afişate marţi, 31 ianuarie, după ora 14.00, la sediul Şcolii gen. nr. 3 din Focşani.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.