Peste 700 de gospodării din Vrancea, în beznă la 5 zile de la viscolul care a paralizat judeţul

0
145

725 de gospodării sunt fără curent electric, marţi la orele prânzului. Este vorba despre gospodării din localităţile Hânguleşti, Covrag şi Năneşti. Oamenii nu au curent în aceste sate de joia trecută, atunci când în judeţ s-a abătut viscolul şi ninsoarea, care au paralizat judeţul.

Autorităţile speră ca avariile să fie remediate până luni seară iar tot judeţul Vrancea să fie alimentat cu energie electrică.

În lipsa curentului atâtea zile, oamenii au ajuns în culmea disperării. Multe familii şi-au aruncat proviziile la gunoi după ce frigiderele s-au dezgheţat iar mâncarea li s-a stricat. Alţii au stat în frig în case, iar problemele cauzate de lipsa curentului electric nu se opresc aici.

Acum, oamenii se gândesc cu teamă să nu ajungă să suporte din propriul buzunar dezastrul lăsat în urmă de viscolul de săptămâna trecută. Asta după ce Electrica a anunțat că pagubele suferite s-ar putea  regăsi pe nota de plată a abonaților.

 

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.