Peste 8.000 de pachete cu produse de igienă au fost distribuite în ultimele zile

0
162

Prefectura continuă să distribuie pachetele cu produse de igienă venite de la Uniunea Europeană în tot județul Vrancea. În ultimele cinci zile au fost împărțite aproximativ 8.600 de pachete în cadrul Programului Operațional Ajutorarea persoanelor Defavorizate-POAD. Ajutoare primesc persoanele beneficiare de venit minim garantat și persoanele beneficiare de alocație pentru susținerea familiei. Pachetul de igienă distribuit gratuit conține 5 periuțe de dinți, 4 bucăți pastă de dinți (75 ml), un săpun lichid (500 ml), un șampon pentru copii (800 ml), un șampon pentru adulți (500 ml), detergent pudră/granule pentru rufe colorate (900g) și detergent pudră/granule pentru rufe albe (1800g). Conform unui comunicat transmis de Prefectura Vrancea, în Focșani pachetele vor fi împărțite în fiecare zi de luni până vineri, la depozitul din incinta Colegiului Tehnic ”Ion Mincu“ Focșani.

„În municipiul Focșani, pachetele vor fi împărțite beneficiarilor pe bază de buletin, de luni până vineri, între orele 8.00 –14, din depozitul aflat în incinta Colegiului Tehnic ”Ion Mincu“ Focșani. Persoanele care se încadrează în acest program sunt:
– persoanele beneficiare de venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416/2001
– persoanele beneficiare de alocație pentru susținerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010.

Prefectul județului îi roagă pe cetățenii care se încadrează în prevederile legii, să se prezinte la centrele de distribuire din localitatea unde domiciliază pentru a ridica pachetele.
Reamintim că începând cu 20 iulie 2020, se implementează mecanismul de distribuire, în baza POAD a pachetelor cu ajutoare alimentare achiziționate de Guvernul României”, se arată în comunicatul Prefecturii Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.