“Pește” din Odobești, reținut după ce a obligat o femeie din Vârteșcoiu să-și vândă trupul  

1
843

Un tânăr de 26 de ani din Odobești care a obligat o femeie de 36 de ani din Vârteșcoiu să-și vândă trupul la marginea șoselei a fost reținut de polițiști, el fiind cercetat pentru proxenetism. Individul urmează să fie prezentat Judecătoriei Focșani cu propunerea de arestare preventivă, și cel mai probabil, va fi aruncat pentru o vreme după gratii.

Polițiștii de la Investigații Criminale au ajuns pe urma proxenetului și au stabilit că în perioada 2015 – septembrie 2016 prin acte de constrângere, acesta ar fi determinat o femeie de 36 ani, din comuna Vârteșcoiu, să practice prostituția pe șoseaua de centură a municipiului Focșani. Toți banii obținuți astfel de femeie au ajuns aproape în totalitate în buzunarul “peștelui”.

Pentru toate acestea, odobeșteanul a fost reținut joi, urmând să fie prezentat Judecătoriei Focșani cu propunerea de arestare preventivă.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. cine e acela, care dintre pesti ca stiu ca-s mai multi, majoritatea vstiuti de politia locala care se infrupta si ei uneori

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.