Peste un milion și jumătate de lei pentru reabilitarea Liceului Economic

0
127

Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” caută un constructor interesat de o lucrare pe bani europeni, care presupune reabilitarea termică a clădirii. Valoarea estimată a contractului (fără TVA) este de 1.571.262,24 lei, bani obținuți prin Programul Operațional Regional 2014-2020. În cadrul proiectului sunt prevăzute însă suplimentar și lucrări conexe – reparații în zonele de intervenție, demontări/ relocări, refacerea finisajelor în zonele de intervenție.

În actele din spatele licitației se arată că durata cumulată pentru proiectarea și finalizarea lucrărilor este de maxim 8 luni și că „solicitarea/ aprobarea suspendării lucrărilor în lunile de iarnă nu reprezintă un caz justificat de prelungire a duratei de realizare a contractului”.

Ofertantul declarat câștigător al procedurii de atribuire se va ocupa atât de proiectarea lucrărilor de consolidare și restaurare, precum și de asigurarea asistenței tehnice și executarea lucrărilor la imobil.

Lucrările constau în izolarea termică a pereților exteriori și a planșeului peste subsol, înlocuirea tâmplăriei exterioare, termoizolarea planșeului peste ultimul nivel (în pod), soluții reabilitare instalația de încălzire și instalația apă caldă consum, dar și soluții de reabilitare a instalației de iluminat. Totodată, se au în vedere și lucrări pentru refacerea finisajelor în zonele de intervenție, a trotuarelor de protecție din jurul cădirii, dar și pentru conformarea clădirii la cerințele ISU și instalație de hidranți exteriori și interiori.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here