Petrecere și voie bună, de Sfânta Maria, la Biliești

0
468

Urmează două zile pline pentru localnicii din Biliești. Pe 14 și 15 august vor avea loc Zilele Comunei Biliești și Ziua Legumicultorului. Competiții sportive, expoziții și concerte sunt doar câteva dintre surprizele pregătite de autoritățile locale.

Iată programul celor două zile de sărbătoare:

14 august: – concurs biciclete – expoziția și premierea legumicultorilor – paradă Fanfara Militară – cuvânt de deschidere și slujbă religioasă – sărbătorirea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie – spectacol Școala Gimnazială Biliești – concert formația Autentic din Galați

15 august: – meci demonstrativ seniori vs juniori – moment artistic Școala Gimnazială Biliești – spectacol Ansamblul Folcloric Chindia de la Jitia – spectacol Ansamblul Folcloric Chipărușul de la Nereju – concert formația Autentic din Galați – foc de artificii (ora 22.00).

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.