Piesa de teatru „D-ale carnavalului”, pe scena Teatrului Municipal

0
160

Piesa de teatru a lui Ion Luca Caragiale – „D-ale carnavalului” – se va juca pe scena Teatrului Municipal din Focșani. Reprezentanția îi va avea ca protagoniști pe Manuela Hărăbor, Tudorel Filimon, Gabriel Fătu, Dan Tudor și Corina Dănilă. Reprezentanții Teatrului Municipal dau asigurări că cei prezenți vor fi „teleportați” pe vremea lui Caragiale.

”D-ale carnavalului” la Teatrul Focșani. Distribuția este pe măsura titlului, momentul este potrivit… deoarece la televizor teatrul TV nu prea are ecou! Așadar, vă așteptăm la vreme de seară în compania unor actori FRUMOȘI la o reprezentație ce-o să vă ”teleporteze” în vremurile când Nenea Iancu Caragiale avea de unde să-și găsească inspirația”, anunță reprezentanții Teatrului Municipal pe pagina de Facebook.

Actorii Teatrului Principal din București vor juca pe scena din Focșani, marți, 19 februarie, începând cu ora 19:00. Prețul unui bilet este 60 de lei. Pentru informații și rezervări: 0731.021.769

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.