Pietonii, ÎN PERICOL! Crește alarmant numărul accidentelor pe zebră  

0
354

trecere de pietoni 1024x498 - Pietonii, ÎN PERICOL! Crește alarmant numărul accidentelor pe zebră  

Încă o dovadă că observația publicată recent de portalul de știri www.jurnaldevrancea.ro conform căreia accidentele pe zebră tind să devină un fenomen este cât se poate de pertinentă.

Numai luni, două astfel de accidente au avut loc în Vrancea: unul în Focșani, altul în Adjud, iar ambele cazuri au avut drept victime minori.

Unul dintre accidente pe care site-ul nostru vi l-a prezentat imediat după producerea lui a avut loc luni, în jurul orei 11.00, pe bd.Gării din Focşani. Un bătrân de de 70 ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia 1310, nu a acordat prioritate de trecere şi a accidentat un tânăr de 16 ani din din Focşani, care a traversat strada regulamentar pe marcajul pietonal.

Tot luni, dar în jurul orei 15.00, pe strada  Republicii din municipiul Adjud, un băcăuan de 31 ani, în timp ce conducea un autoturism marca Citroen Jumper, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul marca Land Rover, care circula în faţa sa şi oprise la o trecere de pietoni, a intrat în coliziune cu acesta, iar Land Roverul a lovit un adolescent de 17 ani din localitate care traversa strada pe marcajul pietonal. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.