„Pistolar” din Slobozia Bradului acuzat de tentativă de omor! El a tras cu pistolul în mai multe persoane aflate la un târg în județul Bacău!

0
1291

Sărbătoare mare în Târgul din satul Frumoasa, județul Bacău. Din nefericire, voia bună a fost spartă de un bărbat de 49 de ani din Slobozia Bradului, care s-a crezut în filmele cu Clint Eastwood. Totul a pornit de la „economia de piață”: „pistolarul” și încă un amic se aflau în piață cu struguri la vânzare, moment în care au intrat în conflict cu alți doi negustori cu același tip de marfă, motivul fiind prețul strugurilor. Pierzându-și răbdarea și argumentele, bărbatul din Slobozia Bradului a scos un pistol cu bile și a deschis „focul” asupra „adversarilor”, aceștia fiind răniți la gât și abdomen. „Cele 4 persoane implicate în eveniment ofereau spre comercializare struguri şi, întrucât au apărut nemulţumiri cu privire la preţul de vânzare diferit stabilit de către aceştia, a izbucnit un conflict. Astfel, bărbatul de 49 ani, folosind un pistol neletal, cu bile de cauciuc, ar fi împuşcat cele două victime”, a informat IPJ Bacău. „Răniții” au fost transportați la spital pentru îngrijiri iar „pistolarul” s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de omor.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.