PMP Vrancea și-a depus candidaturile la alegerile parlamentare | Sorin Hornea deschide lista pentru Camera Deputaților

0
1292

Conducerea filialei județene a Partidului Mișcarea Populară și-a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie. Așa cum era de așteptat, lista pentru Camera Deputaților este deschisă de fostul prefect al județului Vrancea, Sorin Hornea, președintele PMP Vrancea. Pe locul al doilea se află fostul inspector șef OPC Mirela Bîznă, care este și președintele PMP Focșani, urmată de secretarul general al PMP Vrancea, Alin Pașcu și de inginerul Ilie Băcanu, consilier local în comuna Vulturu. Lista este completată la poziția a cincea de inginerul Răzvan Ochiuz, urmat de juristul Camelia Bratosin și de economistul Alexandra-Nicoleta Burlacu.

Lista de la Senat este formată exclusiv din cadre didactice, ceea ce demonstrează, încă o dată, că PMP pune mare preț pe educație. Pe locul 1 este secretarul de stat Ana Guțu, profesor universitar, urmată de Elena-Georgeta Micu Iliescu, profesor de limba franceză, de Dănuț Vulcan, antrenor de gimnastică de performanță și profesorul de educație fizică și sport Cristinel Samoilă.

„Partidul Mișcarea Populară Vrancea va avea în Parlamentul României oameni profesioniști, oameni care înainte să acceadă în funcții publice au demonstrat în domeniile lor că sunt profesioniști. Vrâncenii au ocazia, după atâția ani, să fie reprezentați în Parlament de oameni onești, oameni neimplicați în scandaluri de corupție, oameni care să facă pentru vrânceni, nu doar să vorbească. Vă garantăm că nu vom dormi în Parlament ci vom face legi în folosul vrâncenilor”, a declarat președintele PMP Vrancea, Sorin HORNEA.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.