Până pe 15 septembrie, PMP Vrancea trebuie să definitiveze listele cu cei care vor să candideze la parlamentare

0
142

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, le-a cerut liderilor Mişcării Populare din teritoriu ca până la 15 septembrie să centralizeze toate cererile membrilor care doresc să candideze la alegerile parlamentare din iarnă.

”Până pe 15 septembrie trebuie să avem la fiecare organizaţie lista cu cei caree doresc să candideze. Atenţie! Nu a celor pe care îi aprobă organizaţia. Aveţi obligaţia toţi să cereţi membrilor informaţia dacă vor să candideze. Dacă vo să candideze trebuie o cerere de candidatură şi în spatele ei CV-ul. Să ştim cu ce s-a ocupat fiecare dintre cei care doresc să candideze”, a declarat Băsescu.

Băsescu a precizat că după 15 septembrie vor fi centralizate toate solicitările la nviel naţional şi vor fi discutate în cadrul Consiliului Executiv Naţional.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.