PNL acuză: ALDE a furat startul campaniei electorale!

0
331

Liberalii vrânceni acuză că unul dintre contracandidații partidului, respective Maricica Vrabie, candidat ALDE la Camera Deputaților, a furat startul campaniei electorale.

PNL Vrancea a fotografiat mai multe bannere, amplasate în diferite zone ale Focșaniului, al căror mesaj îndeamnă populația să voteze candidatul ALDE.

“Afișele și posterele Maricicăi Vrabie conțin explicit sintagma VOTAȚI, în condițiile în care campania electorală nu a început încă. Chestiunea este una nepermisă penală și poate face obiectul unui dosar penal. Posterele trebuie urgent date jos, prin dispoziția instituțiilor cu competențe în acest sens. PNL Vrancea solicită Primăriei Focșani și partidului ALDE să pună la dispoziția publicului documente din care să reiasă că Maricica Vrabie a avut aprobare să afișeze banerele respective”, se arată într-un comunicat al PNL Vrancea. Totodată, liberalii anunță că vor sesiza organele abilitate și îi cer în mod public partidului lui Tăriceanu să respecte legislația electorală.

maricica-vrabie-banner-campanie-electorala4 maricica-vrabie-banner-campanie-electorala3 maricica-vrabie-banner-campanie-electorala2

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.