PNL are candidați desemnați la primării în peste 40 de localități

0
994

Liderul PNL Vrancea, Cătălin Toma, a anunțat joi într-o conferință de presă că partidul are desemnați 38 de candidați ce vor fi aruncați în bătălia electorală pentru posturile de primari. Alți cinci candidați vor fi validați în cursul zilei în ședința Comitetului Executiv Județean

” Lumea își dorește să candideze din partea PNL pentru că este o forță și va trebui să demonstrăm asta la alegeri” a spus Toma care s-a referit punctual și la câteva localități.

De pildă, la Vânători liderul liberal a anunțat că se poartă discuții pentru identificarea celui mai bun candidat. Precizările au venit după fostul primar al comunei, Gheorghe Macovei, a anunțat că va candida din partea Partidului Vrancea Noastră, și nu din partea PNL, așa cum probabil se aștepta.

Toma a anunțat, totodată, că partidul va merge pe candidații care sunt deja primari în funcție, însă chiar și așa dacă vor fi identificați candidați cu șanse mai mari de câștig, lucrurile se pot schimba.

La Vulturu a fost desemnat candidat al PNL pentru Primărie învățătorul George Mihu iar la Adjud, PNL va merge pe mâna unui tânăr de 32 de ani.

“Nu mai vreau să merg pe cărți jucate sau pe cărți jucate prost. La Adjud avem un candidat de 32 de ani, la Odobești la fel, sunt oameni tineri care doresc să vină în partid, dar trebuie lăsați să vină, trebuie acceptați cu tinerețea lor, cu spontaneitatea lor.  De aceea există schimbare”, a conchis liderul PNL Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.