PNL a dat startul campaniei electorale. Cine sunt și ce-și doresc liberalii

1
206

Vineri, 11 noiembrie, a fost ziua în care s-a dat startul campaniei electorale. Pentru început, candidații PNL Vrancea au ales să se prezinte în fața alegătorilor prin intermediul unei conferințe de presă.

Aceasta a fost susținută de candidații care se regăsesc pe primele poziții pe listele PNL Vrancea pentru Senat și Camera Deputaților, respectiv Cătălin Toma, locul 1 la Senat, și Ion Ștefan, locul 1 la Camera Deputaților. Aceștia au prezentat întreaga echipă alături de care au intrat în cursa electorală.

„Noi vrem să aducem schimbarea. Pentru asta am ascultat ce-și doresc oamenii și am intrat în această cursă electorală cu o echipă de oameni noi, nepătați, necorupți. Așa putem duce mai departe și ne putem implica în rezolvarea și implementarea proiectelor susținute de președintele României, Klaus Iohannis și de primul-ministru Dacian Cioloș, pe care îl susținem pentru funcția de premier”, a declarat candidatul de pe primul loc la Camera Deputaților, Ion Ștefan.

Totodată, candidatul de pe poziția întâi la Senat, Cătălin Toma, care este în același timp și președintele PNL Vrancea, și-a exprimat convingerea că echipa liberală este cea mai bună:

„Sunt sigur că vom convinge cetățenii din județul Vrancea că avem cea mai bună echipă. PNL își dorește „România înainte!”, împreună cu premierul Cioloș, pentru a duce mai departe proiectele pe care le-a început”, a spus Cătălin Toma.

Material comandat de PNL Vrancea. CUI AEP 11160004. Realizat de SC Media Factory Concept SRL.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. pnl=pdl ! Pnl ce doresti de la noi, oamenii ? Banii nostri, te-ai spalat pe botic cand ai parasit USL-ul ! Romanii nu sunt prostii vostri, membrii pnl chiar nu atzi priceput , sau va pricepetzi doar la : luat si numarat bani de la cei pe care-i credetzi ca-s naivi, prosti si de imbrobodit ?! Au trecut vremurile acelea cand ne-atzi dus cu minciunile voastre ! Unde esti tu, CRIN ANTONESCU, care ai facut din pnl, un partid bun si pe care k w johanis, cu ” maiestria lui ” l-a trecut in grupa B, C si mai rau chiar, pe drumul pierzarii !?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here