PNL Focșani: „Problemele orașului devin urgente fix când se întoarce din concediu primarul Misăilă!”

1
564

Consiliul Local al municipiului Focșani se va întruni în ședință ordinară pentru data de 28 iulie 2022, însă primarul Misăilă, proaspăt întors din concediu, s-a gândit că trebuie să mențină proaspătă atmosfera de circ pe care o creează aproape de fiecare dată. În condițiile în care în concediu n-a găsit nici un partener cu care să se bălăcărească, iar piscina pe care a folosit-o a fost goală din pricina secetei, ce s-a gândit primul așa-zis gospodar al urbei: hai să convoc o ședință extraordinară. Zis și făcut, mai ales că în perioada concediului său n-a răspuns la telefoane și nu a considerat că Focșaniul ar avea vreo urgență. Gata convocată ședința extraordinară, Misăilă a pus pe ordinea de zi proiecte care erau ”la fel de” extraordinare și înainte ca el să plece în stațiune, la băi. Deși i s-a transmis că mai mulți consilieri locali, de la toate partidele, se află în concediu la data convocării ședinței extraordinare, tocmai pentru că toți consilierii știau de ședința ordinară din 28 iulie, Misăilă a preferat să folosească această informație în mod josnic, pentru a pune în scenă spectacolul grotesc de ieri. Spunem grotesc deoarece nici de această dată nu au lipsit jignirile gratuite și sexiste la adresa viceprimarului Ana-Maria Dumitriu. O țară întreagă a luat atitudine în cazul Buhnici, dar domnului Misăilă, care este recidivist atunci când vorbim despre jigniri sexiste și rasiste, i se tolerează acest comportament. Reiterăm faptul că rolul primarului este acela de a fi un mediator între reprezentanții diferitelor partide ce se află într-un consiliu local, nu de „incendiator” al situațiilor ivite. Sunt șase ani de când municipiul Focșani are un primar care a avut o majoritate deplină în primii patru ani, dar care are același discurs, dând vina pe absolut oricine (chiar și pe membrii Guvernului care fac parte din partidul său) doar în a poza în victimă. Domnule Misăilă, sunteți Petrică din povestea „Petrică și lupul”, iar destinul dumneavoastră este acela de a nu mai fi crezut nici măcar atunci când spuneți adevărul. Faceți mereu apel la coeziune și solidaritate spre binele cetățenilor, dar acțiunile sunt doar de dezbinare și jignire. V-am spune să vă fie rușine, dar ar fi în zadar pentru că habar n-aveți de această noțiune. (PNL Focșani)

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. În absența dedesubturilor politice pot aprecia acest comunicat strict pe fapte. Însăși existența comunicatului dovedește faptul că PNL știa despre această ședință. PNL a ignorat și posibilitatea conectării online la ședință . Afirmații sexiste în comunicatul primarului eu nu am detectat, ar trebui ca doamna viceprimar Dimitriu să spună exact ce pasaje are în vedere. Concluzia pentru mine ca alegător este că PNL și USR știau despre ședință dar nu au vrut să participe deși aveau posibilitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.