PNL reclamă violențe ale jandarmilor vrânceni asupra unor simpatizanți ai premierului

1
316

Un simpatizant al PNL Vrancea a ajuns la spital duminică, după ce a fost pus la zid, cu o violență ieșită din comun, de către o echipă a Jandarmeriei vrâncene, în cadrul unei acțiuni de intimidare a echipei PNL care oferea materiale informative cu premierul Dacian Cioloș, acuză liberalii.

Aceștia susțin că inițial jandarmii nu au acționat împotriva celor câțiva oameni care aveau materiale cu premierul Dacian Cioloș, însă ulterior au venit la grup, au început să ceară cărțile de identitate și să recurgă la violență în cazul simpatizantului PNL care le-a cerut socoteală pentru acțiunea lor. Asta în condițiile în care focșăneanul agresat nu reprezenta un pericol, sub nici o formă, pentru jandarmi. Ulterior, simpatizantul PNL a ajuns la spital cu ambulanța, în urma unui atac de panică.

“Acțiunea de astăzi a Jandarmeriei reprezintă un abuz inimaginabil în condițiile în care orice cetățean al României are dreptul să meargă pe stradă și să comunice cu cine dorește. Acuzațiile jandarmilor, cum că se făcea campanie electorală nu sunt susținute nici de materialele informative cu Dacian Cioloș și nici de alte probe (nu există nici o persoană care să fi declarat că echipa PNL făcea campanie, îndemnând la votarea cuiva). Se pare că jandarmii au acționat la ordin politic, Vrancea fiind stat în stat, un județ administrat de PSD de o manieră incalificabilă”, se arată într-un comunicat de presă al organizației Vrancea a PNL.

Ulterior, într-o conferință de presă, trei dintre candidații PNL, respectiv Cătălin Toma, Ion Ștefan și Liviu Bostan au cerut autorităților să facă o anchetă pentru a scoate la iveală abuzurile săvârșite. Cei trei au reclamat că liberalul agresat de jandarmi, un tânăr în vârstă de 37 de ani, absolvent a două facultăți, a fost încătușat și urcat în duba cu care jandarmii veniseră la fața locului.

“PNL Vrancea solicită conducerii Jandarmeriei, Prefecturii Vrancea și Ministerului de resort să facă lumină în acest caz, pentru a se stabili cine a ordonat ca echipa liberală să fie oprită, legitimată și agresată fără motiv”, se arată într-un alt comunicat de presă al PNL.

material-ciolos-1

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.