PNL Vrancea a demarat șirul lansărilor de candidați la alegerile locale

0
730

PNL Vrancea a început seria de lansări de candidați la alegerile locale din vara acestui an. Liberalii au mers, în acest weekend, în mai multe comune din Vrancea pentru a lansa oficial candidaturile pentru funcțiile de primari. La Garoafa, fostul candidat la alegerile locale din 2016, Laurențiu Diaconu a fost nominalizat drept candidatul PNL la alegerile locale. Alături de acesta, Mărgeluș Marin, fost candidat din partea ALDE în 2016, a primit susținerea liberalilor pentru un post de viceprimar, acesta fiind plasat pe lista de consilieri locali ai PNL.

laurentiu diaconu margelus florin garoafa - PNL Vrancea a demarat șirul lansărilor de candidați la alegerile locale”Modul în care administrația PSD a condus până acum comuna Garoafa, unul care a făcut locuitorii satului Ciușlea să iasă în stradă, a determinat oamenii politici cu viziuni de dreapta să se unească, pentru a reuși să scoată „ciuma roșie” din comună. Partidul Național Liberal Filiala Vrancea propune la Garoafa, pentru alegerile locale din acest an, o echipă formată din Laurențiu Diaconu (primar), Mărgeluș Marin (viceprimar) și o listă de consilieri pe care se află oameni care au demonstrat că binele comunității este prioritatea lor.”, a spus președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma.

razvan pascu candidat maicanesti - PNL Vrancea a demarat șirul lansărilor de candidați la alegerile localeLa Măicănești, liberalii vrânceni vor merge pe mâna inginerului Răzvan Pașcu. Candidat la alegerile din 2016, Pașcu a pierdut alegerile în fața actualului primar PSD, Costel Necula, la o diferență mai mică de 200 de voturi. „Răzvan Pascu este fiul comunei Măicănești, unul care aduce plus valoare comunității, care face totul ca locul în care trăiește și își desfășoară activitatea să ajungă la nivel european. Este un om cu viziune, care, împreună cu echipa sa, poate transforma din temelii Măicăneștiul. De aceea Răzvan reprezintă alegerea Partidului Național Liberal la scrutinul din vară, pentru desemnarea aleșilor locali”, a spus Cătălin Toma.

valeriu coman candidat sihle - PNL Vrancea a demarat șirul lansărilor de candidați la alegerile localePreședintele organizației PNL Sihlea, Valeriu Coman a fost desemnat candidatul partidului pentru a reprezenta filiala vrânceană la alegerile locale. „În Sihlea copiii învață în clădirea dispensarului. Drumurile județene, care străbat comuna, sunt ca după bombardament, iar gunoaie întâlnești aruncate peste tot din cauza proiectului lui Oprișan, „Vrancea Curată”, proiect înțepenit de ani de zile la 98%, precum un program virusat. De aceea Sihlea are nevoie de un primar liberal, de un consiliu local liberal, de un Consiliu Județean liberal, motiv pentru care membrii organizației locale l-au desemnat pe domnul Valeriu Coman să-i reprezinte la alegerile locale”, se arată într-o postare pe Facebook.

merlin ivancea - PNL Vrancea a demarat șirul lansărilor de candidați la alegerile localeMerlin Ivancea este alegerea liberalilor pentru Primăria Slobozia Bradului. Omul de afaceri este încrezător în cetățenii comunei și dorește să îți atingă obiectivele propuse. ”Nu candidez pentru mine. Eu sunt un om realizat din toate punctele de vedere. Candidez pentru a oferi o șansă de dezvoltare comunității din care fac parte. Am mare încredere în oamenii acestei comunități, iar ținta mea este să nu îi dezamăgesc!”, a spus candidatul PNL, Merlin Ivancea. Cătălin Toma, a vorbit despre necesitatea dezvoltării accelerate a comunei, în condițiile în care, comuna Slobozia Bradului este localitatea cu cea mai mare natallitate din România. „Slobozia Bradului este comuna cu cea mai mare natalitate din România și, totodată, cu cea mai mare dinamică de dezvoltare. Din păcate, în ultimii patru ani, autoritățile locale au fost depășite de ceea ce se întâmplă în comună. Comunitatea are nevoie de un om care știe să pună lucrurile pe făgașul normal. Merlin Ivancea este un astfel de om, unul în care Partidul Național Liberal Filiala Vrancea și-a pus încrederea, lansând astăzi candidatura sa la sediul organizației liberale din Slobozia Bradului. Felicitări, Merlin!”, a spus președintele PNL, Cătălin Toma.

eugen popa candidat pnl tataranu - PNL Vrancea a demarat șirul lansărilor de candidați la alegerile localeNu în ultimul rând, liberalii l-au desemnat pe Eugen Popa să candideze pentru postul de primal al comunei Tătăranu. La alegerile locale din 2016, Popa a pierdut alegerile în fața actualului primar Bănel Bărbieru (PSD) la o diferență extrem de mică de voturi. „În 2016 comuna Tătaranu a fost pierdută cu un număr de voturi aproape cât numărul de degete. Pentru realizările administrației Psd nu ai nevoie nici măcar de degetele de la o mână. 2020 va fi anul schimbării și în Tătăranu, anul în care Eugen Popa, candidatul Partidului Național Liberal va câștiga alegerile. Succes, Eugen!”, a mai adăugat Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here