VIDEO: PNL Vrancea are printre cele mai mari scoruri electorale din țară. Locul 4, după județe liberale cu tradiție

0
PNL Vrancea este a patra organizație liberală din țară, după cele din Sibiu, Alba și Bistrița-Năsăud care, cu un rezultat de 37,17% la alegerile europarlamentare de duminică, a reușit să schimbe culoarea județului în galben liberal din roșu socialist. Peste 51.000 de vrânceni au votat PNL în Vrancea.

Mulțumesc vrâncenilor, focșănenilor, tuturor oamenilor care s-au implicat pentru obținerea acestei victorii istorice. Vrâncenii sunt adevărații eroi ai acestei victorii în fața PSD! PNL Vrancea este singura organizație care a reușit, prin muncă și dăruire, să înfrângă, zdrobitor, PSD. Îi asigur pe toți vrâncenii că, în continuare, ne vom lupta pentru ca fiecare promisiune, fiecare proiect și dorință a oamenilor să fie pusă în practică. Am reușit să îl înfrângem pe Marian Oprișan și îi invit pe toți vrâncenii să ni se alăture. Consilierii municipali de la Focșani, unde am câștigat în fața PSD, sunt de toată isprava și această echipă câștigătoare nu se schimbă!

ion stefan catalin toma - VIDEO: PNL Vrancea are printre cele mai mari scoruri electorale din țară. Locul 4, după județe liberale cu tradițieMulțumesc românilor și vrâncenilor din Diaspora pentru efortul lor și pentru încrederea că lucrurile se pot schimba în România. Salut reușita Referendumului pe justiție convocat de președintele Klaus Iohannis, în acest moment suntem pe o linie dreaptă în privința independenței justiției. Pe Marian Oprișan l-a luat gura pe dinainte când i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea când, de fapt, el ar trebui să demisioneze din fruntea PSD Vrancea. Este o relicvă. Ar trebui să rămână în istorie, asta dacă are loc și acolo, a pierdut alegerile și, la rândul lui, ar trebui să plece din fruntea organizației județene. PSD Vrancea nu mai este ceea ce a fost. Marian Oprișan ar trebui să își ia și el valiza și să plece acasă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here