PNL Vrancea cere demisia directorului CSM Focșani 2007: „Nicuță Oprea încalcă legea cu acordul primarului Misăilă?”

1
367

Problema închirierii unui spațiu „de locuit” pentru CSM Focșani tinde să se transforme dintr-un banal bulgăre de zăpadă în ditamai avalanșa. PNL Vrancea a ieșit cu un comunicat de presă prin care ține să tragă o linie de demarcație între cei doi liberali (consilieri locali) plantați în comitetul director al clubului, Cristian Zîrnă și Liviu Macovei, acesta din urmă chiar șeful comitetului, și posibilele manevre care se fac pentru închirierea spațiului. În opinia PNL Vrancea sforile sunt trase de directorul sportiv al clubului, Nicuță Oprea, cu binecuvântarea tacită a primarului Misăilă. Cert este că spațiul în care se dorește mutarea „head quarter-ului” CSM Focșani ar costa 2.000 de euro pe lună (fără TVA!) în condițiile în care clubul sparge bugetul alocat pe tot anul cu mult înainte de termen. Să nu uităm totuși că vorbim despre bani publici și că nu toți focșănenii (atenție, domnule primar!) se duc la meciuri să spargă semințe în tribune! „În urma apariției unor informații în spațiul public privind închirierea unui imobil pentru sediul Clubului Sportiv Municipal Focșani, Partidul Național Liberal Filiala Vrancea aduce următoarele clarificări, ținând cont de faptul că în Comitetul Director al clubului există doi consilieri liberali. În data de 12 septembrie 2022 a avut loc o ședință a Comitetului Director, ședință de la care domnul primar Misăilă a lipsit, iar modul în care s-au desfășurat lucrurile ulterior arată că această absență a fost premeditată. La capitolul „diverse” s-a discutat despre nevoia unui sediu cu un spațiu mai generos, NU s-a discutat despre un preț anume sau alte termene contractuale, ci doar despre această necesitate, deoarece potrivit Art. 32, pct. X) din Regulamentul de organizare și funcționare a clubului, directorul este cel care propune schimbarea sediului Consiliului Local. Cei doi consilieri liberali NU au semnat niciun contract de închiriere și NU au negociat cu nimeni, dorind ca în ședința Consiliului Local să solicite sprijinul primarului pentru a găsi un imobil aflat în patrimoniul municipiului, care poate fi dat cu titlu gratuit. Ținând cont de aceste aspecte, consilierii municipali ai Partidului Național Liberal Filiala Vrancea se vor abține de la votul prin care directorul Nicuță Oprea vrea să legalizeze niște documente întocmite în mod abuziv și cerem pe această cale (încă o dată) demisia lui”, se arată într-un comunicat al PNL Vrancea.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Ca orice instituție publică și CSM ar trebui să servească un interes public. Copiii focșănenilor să facă sport este un interes legitim. Ca focșănenii adulți să facă sport este un interes legitim. Dar ca din bani publici să se finanțeze un club profesionist, în care adulți să-și câștige existența, nu mai este un interes public legitim. Din CSM ar trebui să dispară cu totul componenta profesionistă. Ca unii să se răsfețe pe banii noștri fără să aducă absolut niciun serviciu comunității este pur și simplu o nesimțire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.