Îndrăznește să fii informat!

miercuri, 29 mai 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_imgspot_img
  AcasăActualitatePNL Vrancea o propune pe Dobrița Barbălată pentru Primăria Gologanu

  PNL Vrancea o propune pe Dobrița Barbălată pentru Primăria Gologanu

  Dobrița Barbălată este candidata PNL pentru funcția de primar al Comunei Gologanu. A lucrat o lungă perioadă în comerț, într-o afacere de familie, și are o sensibilitate aparte pentru domeniul social, în care s-a implicat constant înainte de a intra în politică și a fi aleasă consilier local. În anul 2020 a devenit viceprimar al comunei Gologanu și are ca principală atribuție “bunul de plată” adică verificare și aprobarea plăților pe care le face localitatea. Se implică constant în rezolvarea unor cazuri sociale de pe raza localității Gologanu, având convingerea că oamenii, în special cei cu probleme grave de sănătate sau fără venituri trebuie ajutați de comunitate și sprijiniți să își obțină drepturile. Un exemplu în acest sens a fost sprijinul acordat unui număr de 20 de familii care au fost branșate în mod gratuit la sistemul de apa și canal.

  “Liberalii au proiecte, viziune și determinare pentru dezvoltarea localităților pe care le administrează

  În mandatul de viceprimar al comunei Gologanu 2020-2024, Dobrița Barbălată s-a implicat în susținerea proiectelor localității, cu sprijinul echipei liberale de la Consiliul Județean Vrancea.

  “Am avut acest sprijin, din partea echipei liberale de la Consiliu Județean și a regretatului președinte Cătălin Toma. Comuna Gologanu a primit fonduri de la CJ Vrancea și susținere pentru proiectele pe care le-a avut și le are în derulare”, spune Dobrița Barbălată. Unul dintre aceste proiecte pe care le-a “impulsionat” cu sprijinul direct al CJ Vrancea este dotarea cu mobilier și materiale sportive, inclusiv echipamente digitale a Școlii gimnaziale „Prof. General Gheorghe Gheorghiu” Gologanu.

  Proiect – Servicii sociale de calitate

  “Vom promova modelul de proiect pe care candidatul nostru la funcția de președinte al CJ, Dragoș Ciobotaru, l-a realizat cu succes la Vizantea –Livezi . Îmi doresc să realizăm la Gologanu un centru de zi pentru servicii sociale și îngrijiri acordate bătrânilor și persoanelor cu probleme grave de sănătate, sau persoanelor în vârstă cu venituri reduse, persoanelor rămase singure”, propune Dobrița Barbălată, candidata PNL la Primăria Gologanu.

  Priorități ale echipei liberale pentru Gologanu

  – modernizarea tuturor drumurilor locale

  – găsirea unei soluții pentru gestionarea problemei câinilor fără stăpân, care s-au înmulțit necontrolat pe raza localității.

  – sprijinirea, orientarea și îndrumarea copiilor care revin din Italia și alte state europene pentru integrarea în rețeaua școlară românească.

  – implementarea cu succes a aducțiunii de gaze și racordurile gospodăriilor.

  Lista de consilieri locali propusă de PNL Vrancea pentru Primăria Gologanu: Barbălată Dobrița, Sandu Dumitru, Barbălată Florin, Boubătrîn Irina, Barbălată  Trandafir, Barbălată Ana-Maria, Ioniță Monica-Mirela, Vînătoru  Ana-Maria, Sprinceană Maria, Badiu Antache, Boubătrîn  Grațiela-Getuța, Olteanu Stan, Sandu Elena-Loredana, Barbălată Panfilica.

  (Realizat de SC Media Factory Concept SRL  la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar 21240015)

   

  spot_imgspot_img
  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  Cronica dimineții – 29.05.2024

  1. În opinia majorităţii ţărilor NATO, a sosit momentul ca preşedintele României, Klaus Iohannis,...

  ARTICOLE POPULARE

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la Consiliul Județean!”

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la...

  Vrei să te angajezi? Iată oferta din baza de date a AJOFM Vrancea

  În a doua jumătate a lunii aprilie, în baza de date a AJOFM Vrancea...