PNL Vrancea: “Primarul incitator Cristi Misăilă (PSD) și consilierul local PSD Mihai Nedelcu se fac vinovați de incitare la violență”

1
3148

Primarul incitator Cristi Valentin Misăilă (PSD) și consilierul local PSD Mihai Nedelcu se fac vinovați de incitare la violență și la încălcarea legislației în vigoare cu privire la derularea ședințelor de Consiliu Local. Astăzi, în timpul ședinței CL Focșani, cei doi au avut o atitudine agresivă față de doamnele viceprimar Ana-Maria Dimitriu și Alexandra Tătaru, dar și față de restul consilierilor PNL-USR-PLUS. Misăilă și Nedelcu i-au chemat în sala de ședințe pe angajații Primăriei și pe unii angajați ai Direcției de Dezvoltare Servicii Publice, incitându-i permanent. Lor li s-a alăturat și consilierul Dan Grigoraș Mocanu, agresiv și cu alte ocazii, instigările fiind evidente.

“Faptul că primarul Cristi Misăilă, în calitate de inițiator al proiectelor de pe ordinea de zi, și de persoană care a convocat ședința permite și încurajează derapaje grave în timpul unei ședințe publice arată lipsa de diplomație a celui care ar trebui să gestioneze lucrurile astfel încât să nu facă din sala de ședințe un câmp de război. Este vorba și de imaginea instituției, de imaginea Focșaniului și a județului, până la urmă. Să-i provoci și să-i inciți pe angajații Primăriei, astfel încât să se ajungă la acte de huliganism, nu ajută pe nimeni. Personal, în calitate de președinte al administrației județene, le cer scuze focșănenilor pentru maniera în care primarul Focșaniului și consilierii PSD au ales să se manifeste, aducând grave deservicii de imagine județului nostru. Administrație se poate face cu calm și cu rațiune, iar Vrancea merită o altă imagine, nu huliganisme în plenul Consiliului Local”, a precizat Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea.

PNL Vrancea solicită instituțiilor abilitate să efectueze cercetări, conform prerogativelor legale pe care le au, față de primarul Cristi Misăilă, consilierul PSD Mihai Nedelcu și consilierul Dan Grigoraș Mocanu, pentru instigările la care au recurs astăzi. (Departament Comunicare PNL Vrancea, 16 iunie 2021)

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.