PNL Vrancea solicită măsuri sporite de siguranță în ziua votului!

0
324

Partidul Național Liberal Filiala Vrancea solicită instituțiilor abilitate să ia măsuri suplimentare de siguranță duminică, 11 decembrie, în ziua votului pentru parlamentare.

Ieri, o femeie din Focșani a făcut dezvăluiri cu privire la modul în care s-ar fi implicat în aducerea oamenilor la vot, pe 5 iunie, când au avut loc alegerile locale. Astfel, persoana în cauză ar fi dus oameni la vot susținută de Ionuț Mersoiu, actual viceprimar PSD care i-ar fi promis diverse avantaje. Ulterior, femeia a precizat că oamenii pe care i-a dus la vot au fost la sediul PSD pentru a fi răsplătiți.

O parte din aspectele relatate de femeia din Focșani s-au confirmat în seara zilei de 5 iunie 2016, când mai mulți cetățeni de etnie romă au venit la sediul PSD, după încheierea votului, așa cum se poate vedea în imaginile video care pot fi vizualizate la adresele de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=ESKjqCDsoRA&feature=youtu.be

Totodată, PNL Vrancea a intrat în posesia unor informații conform cărora un partid important de pe scena politică ar urma să direcționeze

un anumit număr de voturi către un partid cu care, ulterior, să facă o alianță pentru a intra la guvernare.

În aceste condiții, Partidul Național Liberal Filiala Vrancea solicită tuturor instituțiilor abilitate, de la Poliție, Jandarmerie, Prefectură, până la Autoritatea Electorală Permanentă, să ia măsuri suplimentare în ziua votului pentru parlamentare, pe 11 decembrie, astfel încât turismul electoral și alte metode prin care se poate influența votul vrâncenilor să nu poată fi puse în aplicare.

Material comandat PNL Vrancea. CUI AEP 11160004. Realizat de SC Media Factory Concept SRL

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.