Poliţia confirmă: bărbatul găsit în râpă, în zona Cascadei Putna, este prahoveanul Adrian Fătu

0
558

Poliţia confirmă: bărbatul găsit marţi dimineaţă într-o râpă în zona cascadei Putna este prahoveanul Adrian Fătu, dispărut la începutul lunii curente.

„ În jurul orei 9.50, într-o râpă de pe versantul de nord al muntelui Pietricica a fost găsit cadavrul bărbatului dispărut la 2 septembrie. Cadavrul urmează a fi transportat la SML Vrancea pentru efectuarea necropsiei în urma căreia se va stabili cauza exactă a decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Lidia Braşoveanu.

La începutul lunii septembrie, Adrian Fătu de 50 de ani, din judeţul Prahova, a venit împreună cu familia şi cu mai mulţi prieteni în concediu în zona Tulnici. Într-una din zile, în urma unor discuţii, bărbatul s-a supărat şi le-a spus apropiaţilor că pleacă singur spre Staţiunea Tulnici. De atunci, nimeni nu a mai ştiut nimic de prahovean.

De la momentul dispariţiei, zeci de oameni, poliţişti, jandarmi, salvamontişti, inclusiv cu câini de urmă specializaţi, au efectuat căutări în toată pădurea Lepşa, fără a-l găsi pe prahovean.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.