Poliția, în control în piețele din Focșani

0
253

Polițiștii Serviciului de Investigarea a Criminalității Economice au organizat recent o acțiune de verificare a modului în care sunt respectate prevederile legale în cazul derulării activităților de comercializare a produselor agroalimentare și industriale în piețele din municipiul Focșani.

La activitate au mai participat polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, rutier, precum și reprezentanți DSVSA Vrancea, CJPCE Vrancea, ITM Vrancea cu sprijinul IJJ Vrancea și ISU Vrancea.

În cadrul acțiunii au fost verificați agenți 96 de agenți economici, persoane fizice autorizate, precum și producări agricoli, fiind aplicate 21 de sancțiuni contravenționale în valoare de 63500 lei.

Totodată, au mai fost constatate două infracțiuni (evaziune fiscală și producerea de produse accizabile care intra sub incidența regimului de antrepozitare, în afara unui antrepozit fiscal autorizat), fiind ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de peste 8000 de lei.

În cadrul acțiunii au fost ridicate mai multe înscrisuri și documente contabile, iar activitățile de inventariere a produselor expuse spre comercializare vor continua și în perioada următoare.

După finalizarea verificărilor,  în funcție de cele constatate , vor fi dispuse măsuri conform prevederilor legale.

Astfel de activități vor continua și în perioada următoare, anunță polițiștii din Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.