Poliția are nevoie de ajutor pentru prinderea unor hoți care au furat bani de la Happy Cinema, în luna aprilie

1
401

Un incident care a avut loc în seara de 3 aprilie a fost făcut abia acum public de poliția vrânceană, care are nevoie de ajutor pentru identificarea făptașilor. Este vorba despre un furt comis la Happy Cinema. Seara târziu, la 22.30, doi indivizi au furat 1126 de lei, profitând de neatenția operatorului de la ghișeu. Imaginile cu cei doi, suprinse de camerele de supraveghere, au fost făcute abia acum publice.

“În urma primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul că principalii bănuiți de săvârșirea faptei sunt doi bărbați, unul de aproximativ 1,70 m înălțime, vârsta 25-30 ani, brunet, păr negru, barbă, îmbrăcat cu pantaloni de culoare deschisă, încălțăminte de culoare roșie, un tricou și o vestă sport iar cel de-al doilea, 1,70 m înălțime, brunet, păr negru, barbă, îmbrăcat cu pantaloni de culoare închisă, încălțăminte de culoare neagră și cămașă în carouri alb cu negru. Persoanele care pot da relații cu privire la persoanele din fotografii sunt rugate să contacteze de îndată cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de telefon 0237/207405”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Politia mai are nevoie de ajutor in multe alte cazuri…de ezemplu unei batrine din com Cimpuri i-au fost furati in noaptea de luin spre marti din casa banii stinsi pentru zile negre…si ma indoiesc ca ploitia v-a prinde faptasul si se v-a recupere ceva din suma de altfel deloc de neglijat pt niste derbedei care nu le place munca….chiar va rog sa dezvoltati subiectul…eu nu am timp de plingeri pe la polotia di focsani si apoi sa nu zica ca am trecut peste ei…????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here