Poliția organizează concurs pentru obţinerea atestatului de detectiv particular

0
144

Vrei să devii detectiv particular? I.P.J. Vrancea organizează examen pentru atestare profesională

În conformitate cu prevederile pct. 4.3. din H.G. nr. 1666/2004 – Normele de aplicare a Legii 329/2003 privind exercitarea profesiei de detectiv particular, Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea, cu sediul în municipiul Focșani, str. Cezar Bolliac, nr. 12, organizează în data de 12.12.2022, ora 09:00 examenul de atestare a calităţii de detectiv particular. Pentru susţinerea examenului de atestare a calităţii de detectiv particular, cei interesaţi vor depune până la data de 22.11.2022 ora 14.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, cam. 311 – Comisar de poliție Miștoiu Valentin – tel. 0237/207107, următoarele acte:

a) cerere;
b) curriculum vitae;
c) actul de identitate, în original și în copie;
d) actul de studii, în original și în copie, sau, după caz, adeverință din care să reiasă îndeplinirea unei funcții de polițist ori lucrător în cadrul unor instituții publice cu atribuții în domeniul apărării, ordinii publice sau securității naționale;
e) actul de absolvire a unui curs de specialitate, în original și în copie;
f) certificate medicale şi de atestare psihologică, eliberate de o unitate sanitară specializată, respectiv un laborator autorizat, cu termen de valabilitate 6 luni de la data emiterii;
g) declaraţie din care să rezulte că nu desfăşoară o activitate care implică exerciţiul autorităţii publice;
h) dovada achitării tarifului pentru susținerea examenului de atestare a cunoștințelor.
Informații suplimentare se pot obține accesând site-ul I.P.J. Vrancea: https://vn.politiaromana.ro/ro/cariera (comunicat de presă IPJ Vrancea)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.