Poliţia Vrancea, în alertă! Sunt căutaţi 2 bărbaţi care au lăsat o femeie din Dumitreşti fără agoniseala de-o viaţă

1
1875

Poliţiştii din Vrancea caută doi indivizi care, zilele trecute, au intrat în gospodăria unei femei din Dumitreşti, aparent cu gânduri bune, dar de unde atunci când au prins ocazia au furat economiile de-o viaţă ale vrâncencei. Oamenii legii fac cercetări pentru a-i identifica pe cei doi şi a-i trage la răspundere pentru furtul comis.

Poliţiştii au fost sesizaţi miercuri seară că în data de 29 ianuarie, indivizi necunoscuţi au lăsat-o pe o femeie din Dumitreşti fără suma de 14.000 lei.

În urma primelor cercetări efectuate s-a stabilit faptul că la data comiterii faptei, ora 11.00, doi bărbați au pătruns în imobilul femeii sub pretextul achiziționării de nuci sau țuică. Ulterior, într-un moment de neatenție al acesteia, i-ar fi sustras suma de 14000 lei, lucru constatat însă de aceasta abia la data reclamării furtului.

Cercetările continuă în vederea identificării și tragerii la răspundere a autorilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Cum ne-a chemat la vot si ne-a promis ca vrea schimbare,asa sa respecte drepturile omului sa nu își apere doar pielea lor furând si nepasindu-le de ce își dorește poporu . Rusine sa le fie dacă au credința in Dumnezeu sa se gândească si la omul sărac .

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.