Poliția Vrancea caută doi violatori care au batjocorit în Focșani o tânără de 18 ani

0
294

politia-romana

Polițiștii din Vrancea desfășoară căutări după ce o tânără de 18 ani din Focșani a reclamat că a fost violată de doi necunoscuți în timp ce se întorcea acasă de la un club din oraș.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, inspector principal Cătălina Murariu, violul s-ar fi petrecut sâmbătă dimineață în jurul orei 4.00.

O tânără de 18 ani din Focșani a reclamat la Poliție faptul că în timp ce se afla pe Bulevardul București din municipiu  a fost acostată de două persoane necunoscute și sub amenințarea că va fi bătută a întreținut cu cei doi bărbați relații sexuale.

Totul s-a întâmplat după ce tânăra de 18 ani a plecat  dintr-un club din Focșani, în jurul orei 3.00. E a pornit pe jos spre casă, singură, deși traseul era destul de lung, de câțiva kilometri. Fata le-a declarat anchetatorilor că la un moment dat pe drumul spre casă a avut impresia că este urmărită de două persoane, dar nu a dat importanță acestui lucru și și-a continuat drumul.

Ulterior, ea a fost acostată de cei doi bărbați care ar fi amenințat-o cu acte de violență și ar fi violat-o.

După incident, victima a fost dusă la spital pentru constatarea faptei reclamate, polițiștii făcând acum cercetări pentru prinderea și tragerea la răspundere a autorilor

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.