Polițist din Focșani, MUȘCAT de un scandalagiu din Tătăranu

0
546

Incident mai puțin obișnuit produs miercuri în Focșani. Un polițist a fost mușcat de un scandalagiu oprit în trafic, la control, căruia i s-a adus la cunoștință că va fi amendat pentru că nu avea centura de siguranță. Individul va fi cercetat acum pentru ultraj.

Incidentul s-a produs miercuri când polițiștii rutieri aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Independenței din municipiul Focșani, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din comuna Tătăranu, sat Mărtinești care nu purta centura de siguranță. În momentul în care polițiștii i-au adus la cunoștință că va fi sancționat pentru neportul centurii de siguranță, conducătorul auto a început să adreseze acestora injurii și amenințării, având o atitudine agresivă, tulburând ordinea și liniștea publică și indignând cetățenii.

Polițiștii i-au solicitat tânărului să se liniștească și să aibă o atitudine civilizată, însă acesta nu s-a conformat, motiv pentru care s-a procedat la încătușarea și conducerea sa la sediul Poliției Municipiului Focșani. În timp ce se proceda la încătușarea sa, tânărul l-a mușcat de antebrațul stâng pe unul din cei doi agenți de poliție rutieră, căruia i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.