Polițist din Slobozia Bradului, aproape să fie luat la bătaie în trafic

1
532

Caz grav produs în week-end în județul Vrancea. Un polițist din Slobozia Bradului a fost luat la înjurături, fiind pe punctul de a fi luat la bătaie, de un scandalagiu coborât dintr-o mașină pe care omul legii a oprit-o în trafic, la control.

Evenimentul a avut loc sâmbătă, aproape de orele prânzului, la intersecția DN2 cu DC169 în localitatea Slobozia Bradului. Un polițist din localitate a oprit pentru control un autoturism deoarece ocupanții nu purtau centurile de siguranță, iar conducătorul auto nu semnalizase manevra de viraj la stânga.

La scurt timp, pasagerii au coborât din autoturism, iar unul dintre ei a devenit violent, adresând polițistului amenințări cu moartea și injurii, cu scopul de a-l intimida și de a-l determina să nu ia măsurile legale de sancționare.

La un moment dat, pasagerul violent a încercat chiar să lovească polițistul, dar nu a reușit.

După producerea incidentului, cei în cauză au părăsit fără încuviințare zona, dar au fost identificați ulterior.

În urma producerii evenimentului polițistul nu a suferit vătămări corporale, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. asa da viata la 53 la pensie si ne mai miram de ce 15 pe un loc la60 de ani era bun si pt ei si 5 ani la bibloteca de arhivare ca suntem egali ca oameni…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.