Polițist din Vidra, batjocorit de un grup de scandalagii. Indivizii vor fi cercetați pentru ULTRAJ

0
351

masina politie - Polițist din Vidra, batjocorit de un grup de scandalagii. Indivizii vor fi cercetați pentru ULTRAJ

Mai mulți indivizi din satul Burca-Cucuieți vor fi cercetați pentru ultraj și pentru  tulburarea liniștii și ordinii publice după ce au provocat un scandal monstru la Vidra și au ultragiat un polițist.

În acest caz, oamenii legii au intrat pe fir în data de 26 septembrie, după ora 22.00, sesizaţi fiind de către administratorul unei discoteci din localitate care a reclamat că că un grup de tineri a forţat intrarea în discotecă, începând apoi să facă scandal.

Pentru aplanarea conflictului a intervenit iniţial administratorul discotecii, ajutat de alţi doi bărbaţi, însă scandalagii  s-au manifestat violent, atât față de personalul discotecii, cât și față de persoanele care au intervenit.

 Poliţistul de pe raza de competenţă, care se afla în imediata apropiere, a intervenit la faţa locului, iar agresorii au avut un comportament vulgar și violent faţă de acesta.

“În prezent se efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj şi de tulburarea liniștii și ordinii publice, în vederea stabilirii întregii activități infracționale şi tragerii la răspundere penală a persoanelor care au provocat scandalul”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.