Polițist vrâncean de investigații criminale, rezultat bun la Campionatul Național de triatlon pe distanță lungă – AROBS X-Man România

0
337

Comisar șef de poliție Trifaș Andrei, absolvent al Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București, promoția 2009, un bun profesionist, a făcut parte anul acesta din povestea frumoasă a triatlonului românesc, un sport în care participantii depun o munca titanică. Competiția a adunat la start peste 300 de participanți, care au pedalat, au înotat și au alergat încontinuu, timp de 16 ore. Și anul acesta, au existat două trasee de lungimi diferite: distanța Full Ironman: 3.800 m înot, 180 km ciclism, 42,2 km alergare și distanța Half Ironman: 1.900 m înot, 93 km ciclism, 21,6 km alergare, iar colegul nostru a ales traseul mai lung, după 9 luni de antrenament pentru o greutate ideală și pentru clădirea rezistenței, având ca obiectiv realist – atingerea finish-ului. Dificultatea concursului de anduranță nu a fost dată doar de distanțele diferitelor etape, ci și de faptul că ele au fost parcurse consecutiv, fără oprire, solicitând sportivii la maximum, atât din punct de vedere fizic, cât și mental. Colegul nostru și-a descoperit pasiunea pentru acest sport, debutând în anul 2017 prin participarea la concursul de alergare montană Legendele Nemirei. De atunci, s-a pregătit constant, atât psihic cât și fizic iar anul acesta, la o prima participare la această extraordinară competiție, cu provocări extreme, a reușit să își depășească limitele și să se claseze pe locul 11 la categoria sa de vârstă, respectiv 30-39 de ani ( 01:27:54-înot, 7:06:33,6-pedalat, 6:00:57-alergare, timp total 14:35:25). (IPJ Vrancea)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.