Polițiștii au descins la o petrecere anunțată în Obor

0
1926

500 de lei a fost „cadoul” polițiștilor pentru un vrâncean care a dat o petrecere aniversară. De micul moment distractiv pus la cale chiar pe 1 mai, cu muzica la maxim, s-a aflat după ce polițiștii aflați în cartierul Obor au fost chemați în ajutor. Până să ajungă la locul indicat, deja petrecărețul oprise muzica, însă verificările au continuat.

Azi, oamenii legii l-au identificat pe un bărbat de 35 de ani, din comuna Golești, ca fiind cel care sărbătorise o zi aniversară, nesocotind prevederile legale.

Reamintim tuturor cetățenilor faptul că persoanele care deranjează liniştea publică sau produc zgomote în zonele de locuit între orele 22:00 – 08:00 şi 13:00 – 14:00, pot fi sancționate conform prevederilor legale în vigoare cu amendă de până la 1.500 de lei.

Cel mai aspru (cu maximumul prevăzut de lege) sunt sancționate scandalurile și petrecerile zgomotoase din timpul nopții și cele din intervalul orar 13.00 – 14.00 – așa numita ”oră de liniște”. Amenzile pot fi aplicate alternativ cu obligarea la prestarea a 70 – 120 de ore de muncă în folosul comunității.

În calitate de vecini de bloc, sau a altor imobile, trebuie să cunoaștem că norma civilă ne reglementează în mod detaliat obligația de a ne respecta reciproc”, atrag atenția oamenii legii.

Foto: Arhivă

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.