Polițiștii din Vrancea caută un criminal periculos, evadat dintr-un ospiciu din Buzău

0
519

Un criminal periculos, care în cursul zilei de marți a evadat de la o secție a Spitalului de Psihioatrie Săpoca din județul Buzău, a fost dat în urmărire națională. Polițiștii din Vrancea, la fel ca oamenii legii din toate județele învecinate Buzăului, sunt în alertă mai ales că orele s-au scurs fără să se dea de urma criminalului.

IPJ Buzău a dat publicității semnalmentele fugarului: bărbat 53 de ani, fes negru, ras pe cap, îmbrăcat într-o bluză albă și o bluză de trening verde închis cu două dungi portocalii și pantaloni de culoare verde închis. Individul a fost declarat de specialiști ca neavând discernământ în momentul comiterii faptei.

Mai mult, el a fost trimis într-o unitate specializată pentru a fi ținut sub tratament întrucât exista riscul să recidiveze. Marian Trandaf și-a omorât mama în 2007 într-un mod extrem de crud. El a lovit-o pe femeie de mai multe ori cu ciocanul în cap, după care i-a tăiat gâtul și a sunat la 112.

În timpul anchetei, individul a reușit să-i șocheze pe polițiști, procurori și psihiatri.

Potrivit presei care a relatat pe larg cazul la vremea respectivă, individul le-a spus senin că își dorește să devină un criminal în serie.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.