Politistii, sfatuiti sa aplice sanctiuni rapide si dure in cazul violentelor  

0
170

Prevenirea și combaterea violenței trebuie să fie una dintre principalele preocupări ale polițiștilor. A spus-o premierul Victor Ponta, care le-a cerut reprezentanţilor Ministerului Afacerilor Interne să se concentreze în continuare pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor de violenţă, inclusiv în şcoli şi locuri publice, iar cei vinovați să fie trași la răspundere, sancțiunile fiind rapide și imediate.

Victor-Ponta„România este o ţară sigură, iar pentru mine – nu doar ca prim-ministru, ci cetăţean al acestei ţări – siguranţa este de departe o prioritate şi lucrul cel mai important. Vreau să ştiu că pot să trimit copiii la şcoală în siguranţă, că părinţii noştri pot să fie siguri pe stradă, că noi suntem siguri în locuinţă, în locuri publice”,

a spus Ponta reprezentanţilor ministerului, la bilanţul pe anul trecut al instituţiei.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.