Porți deschise la ISU Vrancea de Ziua Internațională a Copilului

0
180
porti dechise isu vn - Porți deschise la ISU Vrancea de Ziua Internațională a Copilului
Foto: Adevarul.ro

Nu puțini sunt copiii care visează să devină pompieri, să lupte cu focul și să salvieze vieți, asemenea echipelor de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea.

Spre bucuria tuturor acestor copii, ISU VRancea își deschide porțile, pe 1 iunie, în intervalul orar 10.00 – 13.00. Între aceste ore, copiii de toate vârstele care vor să vadă cu ochii lor echipele de salvare, mașinile cu care pompierii pleacă la intervenții dar și celelalte dotări ale Inspectoratului pot veni în oricare subunitate de pompieri din județ.

Atât în municipiile Focşani şi Adjud, în oraşul Panciu, cât şi în comuna Vidra, reprezentanţii ISU Vrancea îi vor aştepta cu drag pe toţi cei care doresc să afle cine sunt pompierii şi care sunt misiunile lor. De asemenea, salvatorii au pregătit special pentru copii, de ziua lor, multe lucruri utile despre prevenire, protecţie şi intervenţie în situaţii de urgenţă.

“Pentru familiarizarea cu specificul instituţiei, vom expune autospecialele pe care le utilizează pompierii pentru stingerea incendiilor, pentru descarcerare, ambulanţele SMURD pentru acordarea ajutorului medical, autospecialele pe şenile pentru zone greu accesibile şi ambarcaţiunile pentru deplasarea în mediul acvatic. De asemenea, am pregătit standuri expoziţionale cu accesorii specifice pentru a afla cum intervine echipajul de scafandri, echipajul canin şi echipa pirotehnică”, susțin reprezentanții ISU Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here