Post liber la Primăria Țifești | Se caută consilier pentru compartimentul registrul agricol

0
254

Primăria Comunei Ţifeşti, Judeţul Vrancea organizează concurs pentru ocuparea unei funcții publice vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant în cadrul aparatului de specialitate al primarului, Compartiment registrul agricol.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • dovada studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul agricultură/horticultură sau științe administrative,
  • experiență – nu se cere.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 31 ianuarie 2020: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 11 februarie 2020, ora 10:00: proba scrisă;
  • 13 februarie 2020, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Ţifeşti, judeţul Vrancea, telefon 0237/269.728. (sursa: posturi.gov.ro)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.