Post vacant la Autoritatea Rutieră Română (ARR)! Se caută referent de specialitate în Vrancea

0
441

Autoritatea Rutieră Română a anunțat organizarea unui concurs pentru mai multe posturi vacante, printre care unul la Autoritatea Rutieră Română (ARR) Vrancea. instituția anunță că a scos la concurs un post vacant de referent de specialitate, gradul II (S), cu contract individual de muncă pe durată nedeterminată. Doritorii trebuie să îndeplinească o serie de condiții specifice:

  • pregătire de bază: studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă – științe inginerești, administrative, economice sau juridice ori studii echivalente potrivit prevederilor 153 alin. (2) din Legea educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare, precum și, în cazul solicitanților care au obținut actul de studii în străinătate, documentul de recunoaștere/echivalare a acestuia emis în condițiile legii de către autoritatea administrației publice centrale competentă și/sau experiență profesională în domeniul transporturilor rutiere;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: minimum 6 luni;
  • permis de conducere valabil pentru categoria B;
  • nu are mențiuni înscrise în certificatul de cazier judiciar;
  • cunoștințe operare calculator: pachetul Microsoft Office (Word. Excel, PowerPoint, Outlook).

Dosarele candidaților se depun până pe data de 31 mai. Concursul este programat pe 9 iunie, proba scrisă, și pe 15 iunie, interviul. Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: Autoritatea Rutieră Română – A.R.R., cu sediul în București, bd. Dinicu Golescu nr. 38, sectorul 1, telefon: 021/3134853.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.