Poștași din Vrancea anchetați pentru campanie pro PSD. Poșta Română trimite Corpul de Control în Vrancea

0
993

După ce a răspândit o serie de fake-news-uri în mediul online, PSD acționează și în offline. După ce a apărut în presă informația conform căreia poștașii din Vrancea fac campanie electorală pro PSD, spunând că dacă votează PNL nu vor mai fi bani de pensii, Corpul de control din cadrul Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR) verifică, în prezent, informaţiile vehiculate în presă, cu privire la faptul că unii poştaşi din judeţul Vrancea ar face campanie electorală pentru PSD.

„Conducerea Poştei Române îşi menţine poziţia de neutralitate politică şi în acest proces electoral, aşa cum a făcut cu fiecare ocazie. Corpul de Control al Directorului General verifică, la această oră, informaţiile vehiculate în presă cu privire la incidentul din judeţul Vrancea. A devenit o practică obişnuită ca, înainte de începerea procesului electoral, toţi angajaţii să fie intruiţi în maniera profesionalismului, fără vreo urmă de partizanat politic. Motiv pentru care, Mircea Tudosie, directorul general al Poştei Române este hotărât să ia orice decizie legală de sancţionare a angajaţilor, în cazul nerespectării normelor impuse”, menţionează Poşta Română.

Preşedintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma, a declarat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că unii poștași din Vrancea, apropiați de primarii PSD, fac campanie electorală, spunând oamenilor că „nu vor mai fi bani de pensii dacă votează PNL”. Potrivit acestuia, astfel de cazuri au fost semnalate deja în trei comune din Vrancea.

„Am avut sesizări venite de la Tătăranu, de la Vintileasca şi de la Boloteşti. Oamenii sunt disperaţi pentru că poştaşul le-a zis tot felul de lucruri legate de pensii dacă vor vota PNL. Poştaşii care sunt apropiaţi de primarii PSD se duc la bătrânii din comună şi le spun că nu vor mai fi bani dacă votează PNL, că nu se vor mai da pensiile. La Boloteşti avem consilier local PSD care este poştaş. Nu facem nicio referire la funcţia eligibilă, ci la activitatea profesională. Nu poţi ca poştaş să te duci şi să spui oamenilor că guvernul PNL taie pensiile, că nu or să mai fie bani sau că nu se vor mai face diverse lucruri”, a declarat senatorul Cătălin Toma.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here