Postul de inspector general adjunct la IŞJ Vrancea, scos la concurs

0
235

Ministerul Educaţiei a scos la concurs postul de inspector general adjunct al Inspectoratului Şcolar Vrancea. Funcţia este ocupată în prezent cu delegaţie de Gabriela Marchidan, care dacă va vrea să rămână pe post va trebui să se înscrie la concurs şi să-l promoveze.

Pe de altă parte, la concursul pentru postul de inspector general adjunct poate participa orice cadru didactic care are o vechime în învăţământul preuniversitar de cel puţin 8 ani, care a obţinut calificativul „foarte bine” în ultimii 5 ani şi nu a fost sancţionat disciplinar în anul şcolar curent.

De asemenea, trebuie să aibă recomandare de la şcoala la care predă că are toate calităţile pentru această funcţie, de la cele morale până la cele manageriale. Dosarele de înscriere în vederea susţinerii concursului pot fi depuse de vineri, 3 martie, şi până pe 20 martie, la sediul IŞJ Vrancea. Concursul va avea loc la Bucureşti, în perioada 3-11 aprilie.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.