Prahoveanul dispărut la Lepşa, de negăsit

0
395

Parcă a intrat în gaură de şarpe. Prahoveanul de 50 de ani, dispărut în zona Tulnici-Lepşa, nu a fost găsit. Omul este căutat de sâmbătă, de când rudele au anunţat dispariţia, dar până acum nu a fost găsit.

Joi dimineaţă, căutările vor fi reluate după ce miercuri seară au fost sistate la lăsarea întunericului. Zeci de oameni au periat pădurea Lepşa, darn u au reuşit să dea dea urma bărbatului. Nu este exclus ca la căutări să fie mobilizat până la urmă şi un câine de urmă. De asemenea, urmează ca echipele de căutare să ia la verificat pensiunile din zonă şi casele nelocuite, în speranţa că bărbatul s-a adăpostit în vreuna.

Prahoveanul de 50 de ani, venit în vacanţă în Vrancea, s-a separat vineri de grupul cu care era. Vineri, cunoscuţii au vorbit cu el la telefon, însă de sâmbătă nu a mai fost de găsit.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.