Prefectul de Vrancea, obligat să facă publice pe site, până miercuri, contractele de deszăpezire care sunt în derulare

0
272

prefectura Vrancea

Prefectura Vrancea trebuie să întocmească o centralizare cu contractele de deszăpezire încheiate la nivelul Drumurilor Naționale, Consiliului Județean și Unităților Administrativ Teritoriale de pe raza județului pe care trebuie să o afișeze pe site-ul instituției. Măsura a fost dispusă de noul ministru al Administrației și Internelor, Petre Tobă, care a dat termen până miercuri ca documentul să fie prezentat public.

„În aplicarea dispozițiilor Primului-ministru de asigurare a transparenței activității autorităților publice, ministrul afacerilor interne a cerut ca, până miercuri, 9 decembrie a.c., la nivelul fiecărui județ, instituțiile prefectului să publice pe paginile proprii de internet o situație cu toate contractele de deszăpezire care sunt în derulare, pe toate cele trei palierele: cele încheiate de CNADNR pentru drumurile naționale, europene și autostrăzi, cele încheiate de Consiliile Județene pentru drumurile județene și cele încheiate de către primării pentru drumurile comunale”, se arată în comunicatul Ministerului Afacerilor Interne.

Pe perioada iernii, atunci când vremea va fi extrem de capricioasă, autoritățile vor fi obligate, a menționat ministrul Tobă, să asigure serviciul de permanență la nivelul instituțiilor care au rolul de a interveni în caz de zăpezi abundente.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.