Prefectura Vrancea a spart monopolul!

0
196

Prefectura Vrancea a spart monopolul. Instituția nu mai primește curent de la Electrica și va consuma energie de la compania RCS-RDS. Economia este de 180 de lei pe lună, spune conducerea Instituției Prefectului.

Prefectul Nicușor Halici declară că de la venirea în fruntea Instituției Prefectului a urmărit reducerea cheltuielilor, indiferent că este vorba despre utilități ori despre alte capitole.

În consecință, a decis să găsească un furnizor mai ieftin de curent electric. Patru firme au fost interesate și au intrat în lupta pentru câștigarea contractului cu Prefectura Vrancea, în final câștigând RCS-RDS din Oradea.

Cu această firmă, factură lunară a Prefecturii va fi mai scăzută cu 180 de lei ca în vremurile în care Electrica aprindea becurile în instituția menționată.

RCS & RDS are licenţă pentru furnizare de energie electrică şi vrea să construiască o reţea proprie de distribuţie, susţinând că poate oferi consumatorilor energie electrică la un preţ mai mic. Deocamdată, doar persoanele juridice pot ptimi curent de la RCS-RSD. Excepție face Oradea unde și locuitorii de rând au acces la serviciile companiei menționate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.