Pregătiri în toi pentru cea de-a doua sesiune a bacalaureatului

0
167

bacalaureat

Inspectoratul Școlar este în curs de pregătire a celei de-a doua sesiuni a bacalaureatului, sesiune la care sunt așteptați peste o mie de liceeni. Vorbim  fie de cei care nu au luat bacul în prima sesiune, fie de cei care au avut de susținut corigențe ori chiar de cei care provin din seriile anterioare ți s-au hotărât să-și mai încerce norocul o dată.

Până acum, Inspectoratul Şcolar Judeţean a stabilit centrele de examen şi de evaluare: la Colegiul Tehnic „Gh. Ascahi” Focşani sunt aşteptaţi 322 de absolvenţi,  la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” Focşani sunt arondaţi 343 absolvenţi iar la Colegiul Tehnic „Valeriu D. Cotea” Focşani vor susţine examen 350 de absolvenţi.

 La sesiunea a doua a bacalaureatului startul se va da cu probele de evaluare a competenţelor ce se vor susține în perioada 17 – 21 august. Probele scrise încep pe 24 august, cu limba şi literatura romană şi continuă pe 26 august – proba obligatorie a profilului şi 28 august – proba la alegere a profilului şi specializării. Rezultatele iniţiale vor fi afişate pe 31 august, iar cele finale pe 3 septembrie 2015.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.