PREMIERĂ: Caravana “Visuri la cheie” este la Focșani

3
12775
Echipa “Visuri la cheie”, cunoscuta emisiune difuzată de Pro TV, a ajuns, marți, la Focșani.

Caravana a oprit pe Bd. Brăilei, unde echipa de voluntari s-a apucat deja de treabă. Marți dimineață, în fața blocului în care locuiește familia care are șansa ca apartamentul să-i fie renovat de cea mai cunoscută echipă de televiziune, mai mulți saci așteptau să fie încărcați.

De altfel, designerul Adela Pârvu, unul dintre specialiștii care contribuie la amenajarea locuințelor, a anunțat pe blogul său că este în căutare de voluntari la Focșani.

“Da, echipa Visuri la cheie este în Focșani, unde va renova locuința unei familii cu totul speciale. Cei care-și doresc să fie voluntari ai echipei ni se pot alătura”, a scris Adela Pârvu pe blogul său.

Sezonul al patrulea al emisiunii “Visuri la cheie” a debutat pe 13 septembrie la Pro TV. Acest sezon, după cum a anunțat postul TV, va avea 13 ediții.

”Sezonul patru Visuri la cheie va avea 13 ediții pline de emoție. 13, un număr norocos atât pentru noi, cât și pentru familiile care merită șansa la o viață mai bună. Emisiunea revine cu renovări spectaculoase, case construite de la zero și cu poveștile unor familii care pot deveni adevărate modele datorită puterii, consecvenței și curajului dovedite de-a lungul timpului. Din păcate, Visuri la cheie nu poate ajuta o țară întreagă, dar poate deveni un model de urmat și cred cu tărie că dacă toți am fi mai atenți în jurul nostru, lumea ar fi un loc mai bun, deoarece întotdeauna există cineva care are un vis sub o cheie. Trebuie doar să vedem acest lucru și să ajutăm.”, a declarat Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii de la Pro TV.

visuri la cheie focsani1 - PREMIERĂ: Caravana “Visuri la cheie” este la Focșanivisuri la cheie focsani3 - PREMIERĂ: Caravana “Visuri la cheie” este la Focșani

Loading...

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.